Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Κοσμήματα με υγρό γυαλί - εύκολα και γρήγορα!


 Πρόσφατα πέρασα μια βόλτα από μερικά μαγαζιά που πουλούν είδη χόμπι και βρήκα πολύ ωραία δακτυλίδια με βάση (σε πολλά σχέδια οβάλ, στρογγυλά, τετράγωνα). Ήταν οικονομικά, από 2-4.5 ευρώ και αμέσως μου ήρθε η ιδέα!!!!! Ζωγράφισα σε χαρτί τα μοτίβα-σχέδια μου, τα κόλλησα στη βάση του δακτυλιδιού και τα κάλυψα με υγρό γυαλί...... εύκολα και γρήγορα!!!!



  Δεν ήταν μόνο τα δακτυλίδια που βρήκα! Βρήκα ωραία βάση (3cm διάμετρο) καρφίτσας και με την ίδια διαδικασία έφτιαξα αυτό:


Αν δεν "φοράτε" καρφίτσες (αν και τώρα το χειμώνα είναι τέλειες όταν συνοδεύουν τα παλτό μας) είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει η ιδέα με το μικρό (1x2.5cm) μενταγιόν, για να στολίζει νεανικούς λαιμούς:


Το υγρό γυαλί είναι πια πολύ διαδεδομένο, Το βρίσκουμε ακόμα και στο πλαίσιο! Με αναλογία 1:1 αναμειγνύουμε τα δυο συστατικά και είναι έτοιμο προς χρήση. Θέλει προσοχή στην ανάδευση να μην δημιουργηθούν φυσαλίδες! Αν γίνει κάτι τέτοιο με έναν αναπτήρα  περνάμε την επιφάνεια επίστρωσης και ως δια μαγείας οι φυσαλίδες .....σκάνε!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: